Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Απρ 23, 2018 9:26 pm

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
1. Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum dapndfk4dents.forumotion.com . Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων αυτών.

2. Ο διαχειριστής του συστήματος και οι moderetors δεν φέρουν καμία ευθύνη για την εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται από τους άλλους χρήστες του φόρουμ.

3. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του.Γράφετε το κείμενό σας μόνο με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες.Άρθρα που έχουν αναπτυχθεί σε greeklish θα διορθώνονται.Η κόκκινη γραμματοσειρά είναι μόνο για τους Administrators και Moderators και αφορούν επισημάνσεις και κανονισμούς.Μηνύματα με κόκκινη γραμματοσειρά από χρήστες θα διαγράφονται.

4. Υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια θα διαγράφονται διότι δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον χρηστών.Όποιος χρήστης επανειλημένως παραβαίνει αυτόν τον κανόνα θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ μονιμα.Το ίδιο ισχύει και για το username και την υπογραφή σας.

5. Να γράφετε το μηνυμά σας - ερώτημα σας στην κατάλληλη κατηγορία. Άσχετα μηνύματα θα μετακινούνται.

6. Απαγορεύεται η δημοσίευση: torrent, link από rapidshare και από οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή ιστοσελίδα που να περιέχουν αρχεία που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Εν γένει απαγορεύεται η ανταλλαγή αυτών των αρχείων στο forum αυτό.

7. Απαγορεύονται διαφημίσεις είτε υπό μορφή συνδέσμων (link) είτε υπό μορφή εικόνων (banner) χωρίς την άδεια του διαχειριστή (administrator) του forum. Γενικά απαγορεύεται η ανάρτηση ενεργών συνδέσμων (εκτώς από επιστημονικές καθαρα ιστοσελίδες) χωρίς την άδεια του Administrator.

8. Καμία αναφορά σε πρόσωπο συμφοιτητή μας, ακόμα και αν στηρίζεται ή αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα, ή γίνεται καλόπιστα, άμεση ή έμμεση, δε θα γίνεται ανεκτή. Σκοπός του forum και της όλης προσπάθειας είναι να τονώσει την αλληλεγγύη και την ενότητα των φοιτητών, όχι να την διασπάσει.Οι παραπάνω κανόνες συνιστούν ένα minimum.

Ενδέχεται - στο μέλλον - να προσθέσουμε κι άλλους κανόνες εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο για τη εύρυθμη λειτουργία του forum.