ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής ΑΠΘ
Γίνετε μέλη στο dapndfk4dents και αυξήστε τα δικαιώματα ανάγνωσης και download θεμάτων.

Τα μέλη μπορούν να εισάγουν στα posts τους φωτογραφίες , video και ψηφοφορίες.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις να δέχεσαι στο mail σου όλα τα νέα που αφορούν στο έτος σου!!!

Αυξάνοντας τα posts σου αποκτάς δικαίωμα διόρθωσης του κειμένου που εισάγεις!
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής ΑΠΘ

Forum φοιτητών Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Τετ Αυγ 25, 2010 10:35 am

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ..

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Πεμ Αυγ 26, 2010 12:45 pm

vasilakos


Moderator
Moderator
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ!!

ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Πεμ Αυγ 26, 2010 2:32 pm

TKOSTAS


Moderator
Moderator
Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους εισακτέους της σχολής μας!

Παρακάτω σας παραθέτω κάποιες πληροφορίς για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε για την εγγραφή σας.

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα γίνουν από τις 13 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν, στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

-Αίτηση για εγγραφή (χορηγείται από την αντίστοιχη γραμματεία).

-Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.

-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα (χορηγείται από την αντίστοιχη γραμματεία).

-Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

- Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο (90% και 10%) υποβάλλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.

Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των δελτίων αυτών, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Παρ Αυγ 27, 2010 4:25 pm

vasilakos


Moderator
Moderator
--Οι εγγραφες στη σχολη μας θα πραγματοποιηθουν 13 με 30 Σεπτεμβριου απο 10.00 εως 12.00 !
Καλο ειναι καθε πρωτοετης να εχει 3 επιπλεον φωτογραφιες μαζι του γιατι θα χρησιμευσουν στην εγγραφη του στα εργαστηρια!

--->Μέσα στις ίδιες προθεσμίες υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά και οι εξής υποψήφιοι:

α) Οι απόφοιτοι Γενικού λυκείου οι οποίοι διακρίθηκαν στη Βαλκανική ή τη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών, Πληροφορικής, Φυσικής, Χημείας ή Βιολογίας και τους έχει απονεμηθεί, πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο. Οι υποψήφιοι αυτοί, εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών, πρέπει να προσκομίσουν: i) Βεβαίωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ή Χημικών, της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων, αντίστοιχα και ii) Βεβαίωση της Δ/νσης Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, από την οποία να προκύπτει ότι το μάθημα στο οποίο διακρίθηκαν και τα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας που λαμβάνονται υπόψη για την εισαγωγή στο συγκεκριμένο Τμήμα ανήκουν στα μαθήματα της κατεύθυνσης που παρακολούθησαν στο Λύκειο οι υποψήφιοι. Αντίστοιχα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους αποφοίτους ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) που έχουν διακριθεί στη Βαλκανική ή τη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών, Φυσικής ή Βιολογίας.

β) Οι κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) καθώς και οι κάτοχοι πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ οι οποίοι κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους έχουν διακριθεί στην Ολυμπιάδα της Πληροφορικής και τους έχει απονεμηθεί πρώτο, δεύτερο ή τρίτο βραβείο (χρυσό, αργυρό ή χάλκινο μετάλλιο). Οι υποψήφιοι αυτοί, εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών πρέπει να προσκομίσουν: i) βεβαίωση της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από την οποία να προκύπτει η βράβευσή τους και το βραβείο που τους απονεμήθηκε, και ii) Βεβαίωση της Δ/νσης Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, από την οποία να προκύπτει ότι το μάθημα στο οποίο διακρίθηκαν είναι συναφές με το μάθημα ειδικότητας στο οποίο εξετάζονται οι κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) και οι πτυχιούχοι Β΄ κύκλου σπουδών ΤΕΕ για την εισαγωγή τους στο συγκεκριμένο Τμήμα ΤΕΙ.


--->Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.


--->Επισημαίνεται, ιδιαίτερα, ότι όλοι οι νεοεισαχθέντες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες και σύμφωνα με το ειδικότερο πρόγραμμα κάθε Σχολής ή Τμήματος. Όσοι δεν θα εγγραφούν στο οριζόμενο χρονικό διάστημα, χάνουν οριστικά το δικαίωμα εγγραφής τους.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Δευ Σεπ 06, 2010 5:48 pm

parma90


0rank
0rank
παιδεια,φετος μπηκα στην σχολη.........αμα θελω να κανω μεταγραφη πρεπει πρωτα να εγγραφω θεσσαλονικη και μετα να κανω τα χαρτια στην αθηνα??????με τα εργαστηρια τι γινεται ??????εγγραφομαι σε αυτα της θεσσαλονικης??????και παρακολουθω αθηνα??????(δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παρακολουθησω καθολου μαθηματα θεσσαλονικη.....)..........εχω μαθει οτι η σχολη στην αθηνα ειναι αρκετα πιο ευκολη.......ισχυει??????

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Δευ Σεπ 06, 2010 11:00 pm

TKOSTAS


Moderator
Moderator
καλησπέρα και συγχαρητήρια!

Θα εγγραφείς κανονικά στη σχολή της Θεσσαλονίκης κκαι στα επιμέρους εργαστήρια. Αναλόγως της αιτιολογίας που έχει για μεταγραφή, αυτή μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και ένα εξάμηνο, οπότε καλό είναι να τα παρακολουθήσεις μέχρι τότε.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι η σχολή της Αθήνας εχει πιο απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών...

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Τρι Σεπ 07, 2010 1:18 pm

parma90


0rank
0rank
η μεταγραφη ειναι επειδη ειμαι πολυτεκνος (ειναι ο αδερφος μου αθηνα)αρα γιατι να καθυστερισει ενα εξαμηνο?απο οτι ξερω το νοεμβριο βγαινουν οι μεταγραφες......ολα τα παιδια που ηξερα κ πηραν μεταγραφη( επειδη ηταν πολυτεκνα απλως πηραν βιβλια λιγο πιο αργα.........)κανονικα εδωσαν εξετασεις και παρακολουθουσαν το πρωτο εξαμηνο στην σχολη οπου μεταγραφησαν.........

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

8 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Τρι Σεπ 07, 2010 4:07 pm

TKOSTAS


Moderator
Moderator
αφού είσαι πολύτεκνος, θα την παρεις το νοέμβριο. Απλά, κάνε εγγραφή στη θεσσαλονίκη, και απο κει και πέρα θα σου δωσει πληροφορίες η γραμματεία μας.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

9 Απ: 18.966... ΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.. την / το Πεμ Σεπ 09, 2010 12:55 pm

parma90


0rank
0rank
απλα με τα εργαστηρια μηπως ξερετε τι γινεται???πρεπει να τα παρακολουθω θεσσαλονικη μεχρι να βγει η μεταγγραφη η κατευθειαν αθηνα με συνενοηση με την σχολη(αθηνων)..........ευχαριστω για τις πληροφοριες............

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης